Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn din plats

finn din plats
där bara du allena
kan vara
andas
där du kan tänka
dit du kan återvända
när livet är pest
när livet är glatt

finn din plats
dit du går
i alla väder
i sommarens värme
i vinterkyla

din plats
där du känner
de friska vårvindarna
de milda höstregnen
mot ansiktet

alla behöver vi just
en sådan plats
där vi kan vara
andas




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-16 08:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt och mycket viktigt skaldat om vad alla kan behöva ibland!
2016-06-24

  Kjell Åhsberg
Precis som du säger är det viktigt att hitta sin egen plats och därmed sig själv.
2016-06-16

  Marita Ohlquist VIP
En mycket viktig och bra text!
2016-06-16

  Solstrale VIP
Fiiiint! Och kärleken till sig själv är en sådan plats, att veta och ta vara på det du känner inom dig att du behöver för att må bra! :)
2016-06-16

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2016-06-16

  Ninananonia VIP
Just så ...
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77