Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapar nya minnen

livet har gett mig både

glädje och sorg

i olika doser

av olika slag

ibland har jag bara velat

ge upp

skrika

gråta

men vet att det ej löser något alls

skapar istället nya minnen

att se tillbaka på med glädje

med kärlek




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-16 21:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt och berörande skaldat!
2016-06-24

    ej medlem längre
Djupt berörande och stark text. Tycker om
2016-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om att trots allt se livet från den ljusa sidan. Och skapa nytt liv.
2016-06-17

    ej medlem längre
Livsstyrka bor i dina ord.
2016-06-17

    AA VIP
Starkt. Berörande.
2016-06-16

  Ninananonia VIP
Starkt och så bra.. gillar dina ord..
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77