Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En visa till natten


Skogens Pelarsal

 

I skogens vackra pelarsal
bäcken stilla strilar 
näcken spelar rund och glad
och sina fötter vilar

Skickar tonen över toppen
till oss alla här
kan du känna uti kroppen
att den hittade dig där

Den vill föra dig till vila
hör dess melodi
snart till sängen ska du kila
och dagen är förbi

Sov, sov, sov i ro - du kan somna stilla....

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-17 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP