Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns stunder

av liv

eller avstängdhet

det är som en växelspak

som det ofta kan kännas

som någon annan 

håller i

 

förmodligen kan man

lära sig något ännu mer

nyttigt då

tröstar jag mig med

 

sätter handen ovanför

mina ögon och ser

rakt fram in i solen

 

ljuset har aldrig

någonsin skrämt mig

det lyser upp varje

tänktbart mörkerdjur




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-17 20:06



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilken bra text, den sparar jag!
2016-06-18

  stig wikman
Fint skrivet , Kim

KRAM Å APPLÅD.
2016-06-18

  aol
Ibland är det svårt att vara sej själv i en värld där någon annan vill omforma en, men det går, bra skrivet här,
2016-06-17

  Ida-Marianne
Mycket bra och själfull beskrivning av dina svåra stunder. Du skriver så klokt att du får oss alla att förstå att det känns som om någon annan håller i växelspaken. Styrkekramar från Ida-Marianne
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP