Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

Det finns inte mycket kärlek och respekt kvar på jorden.
Så kom igen nu alla vi som sitter runt borden.
Vi kan i både ord och handling.
Gör denna fantastiska förvandling.
Det finns mycket vi kan göra.
Så kom igen nu det är bara tuta och köra.




Fri vers (Fri form) av Kessikessi
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi