Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödens tid

Nu är glödens tid här.
Under denna tid jag åter lär.
Alla mina viktiga läxor.
Som nu ska sitta lika tajt som ett par pjäxor.
Mina uppgifter är ej lätta.
Jag nu folks hjärtan och själ måste sätta tillrätta.
Lilla jag kan inte allt.
Men mitt hjärta är ej kallt.
Min värme kan mycket för andra göra.
Men det är dock inte bara att tuta och köra.
Varje steg måste noga göras.
Med kärlek och försiktighet tillföras.
Annars kan andras glöd släckas.
Jag hoppas mina händer till dom jag väljer ska räckas.
Mina avsikter är bara fyllda med ren kärlek.
Det minsta jag gör är lek.




Fri vers av Kessikessi
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-07 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi