Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska vara fri.

Du förtjänar allt det bästa.
Så du kan ej din kärlek till mig fästa.
fri som vinden du måste vara.
Men jag hoppas min kärlek i hjärtat du bevara.
Med mig din ensamhet bröts.
Jag hoppas våra vägar åter möts.
Min kärlek till dig kommer aldrig försvinna.
Så gå nu min skatt och åter dig finna.




Fri vers av Kessikessi
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-28 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi