Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ALL EVIGHET

I ALL EVIGHET.
I evigheters evighet så slår mitt hjärta för dig.
Du enbart du är allt för mig.
Det finns ingen som får mig att le så stort.
Det känns som att jag står vid himlens port.
Det jag känner för dig går ej att förklara.
I mitt hjärta du för alltid finns bevarad.
Även med denna bitterljuva smärta.
Så har du för all evighet mitt hjärta.




Fri vers av Kessikessi
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-24 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi