Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats välbehag.

Då jag inte riktigt kunde förstå.
Och inte heller förutspå.
Att du en dag skulle bli min bästa vän.
Men ändå hade jag på känn.
Att till dig kunde jag mig alltid vända.
Jag kände de blickar du försökte sända.
Då mitt hjärtas låga åter tända.
Du fick mig att åter vända.
Till mitt forna och starka jag.
Du blev min/mitt själs välbehag.




Fri vers (Fri form) av Kessikessi
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-05 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi