Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesförlust




inga känslor
så inga minnen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2016-06-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP