Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter dig

 

 

 

inte en dag

utan saknad

din varma kropp

ditt härliga leende

dina mörka ögon

saknar så mycket

allt vi gjort ihop

gör så ont att tänka på

veta att du aldrig mera

kommer hålla om mig

aldrig kyssa mig

aldrig älska mig så hett

som bara du kunde

det är över nu

du har fått vila och ro

väntar på den dag

vi återförenas

att få älska 

ända in i döden




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP