Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela jag är din

Hela jag är bara din
Hela jag lever upp.
Dina andetag fyller upp mig.
Även om jag inte vill.
Så får detta bli ett spill.
Ingen kan se mig som du.
Jag vill inget hellre än att bli din fru.
Lilla jag ser dig.
Ser i dina ögon att du älskar mig.
MEN.
Vi har ett gigantiskt hinder.
Mitt hjärta brister.
Älskar dig nu och föralltid.




Fri vers (Fri form) av Kessikessi
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-20 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi