Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge

 

Se hur ljuset strömmar
utöver allt som är här
Fördelar alla drömmar
och  önskningar man bär

Så många fina färgtoner
när solen möter vatten
Små droppar i fusioner
ser nästan ut som katten

Så ändras himmelsbilden
då regnet blåser bort
Kvar finns bara varma strålar
och allting är nu torrt

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2016-06-20 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP