Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i den stora famnen som sluter om

alla dagar vi kunde ha älskat

de har vingar nu

flyger iväg 

mot okänt mål

kvar är jag

urholkad och tom

satt på repeat

äta sova dö

ja vi alla står i evig kö

under tiden vänder jag mig

med knäppta händer

öppen blick

och ser ut över havet

det oändliga

en tröst i sig

när havet omsluter mig






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-20 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP