Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Det finns inga plåster för osynliga sår


allt ont jag varit med om

sitter inkapslat inuti mig

gömmer sig i muskler

som drar ihop sig

bildar knutor

och hela jag dras ihop

jag kryper ihop

jag sträcker ut

och allt smärtar

när jag når insikten

att jag aldrig, aldrig

kommer undan

att jag fortfarande blöder







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 11:02



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
smärtsamma rader
läka oss själva
vi alla behöver
då och då
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP