Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rader

rader
fulla av existerande andetags mening
blir plötsligt meningslösa
då de är skrivna
på ett frimärkes baksida
klistrad av någon på kuvertet till
Överklagan
om livets ofrånkomlighet:
skilsmässan.




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-21 15:22



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Filosofiska tankar i din text, bra poetiskt utryckt...!
2016-06-27

  Ingrid Trolle
En fin infallsvinkel
till Överklagan om
det enda vi säkert
vet. Filosofiskt
uttryckt
2016-06-21

  DominiQueen
Vackert förmedlat om livets förgänglighet, tur att vi har en evighet att trösta och förlusta oss med...
LoveBless
DomniQue
2016-06-21

    ej medlem längre
Din text här kan ses ur mer än en synvinkel ... men jag tror att du syftar på mänsklighetens och jordens skilsmässa!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same