Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA HJÄRTAN

 

Hårdhudad flicka

härdad i barndomsland

 

trodde kärlek var

en svartvit komedi

 

utan andra nyanser

 

lekte fånga hjärtan

att trampa på

 

en dag fångad själv

 

stod det klart

vad kärlek var

 

ett känsloladdat drama

med många nyanser

 

allt som är värt

att leva för




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-23 17:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En del lär sig den hårda vägen...bra skrivet...
2016-07-02

    Dan Myrbeck
Svart på vitt
om kärlekens
nyanser.

Bra.
2016-06-28

  Valter Örn VIP
Så väl fångat; insikten om vad kärleken är med alla dess nyanser; allt som är värt att leva för ...
2016-06-27

  KattenKin VIP
Gillar både budskap och stil, snyggt!
2016-06-25

  M.Eta
Fint att komma underfund med vad kärlek egentligen är! Bra fångat!
2016-06-24

  Petter Wingren
Kärlek med många nyanser eller som svartvit komedi. Det utsatta barnet växer upp och måste välja förhållningssätt.
2016-06-23

  Rise Little One
Underbart slutet som i sagornas värld
2016-06-23

  Magdalena Eriksson VIP
Jättebra särskilt slutet.
2016-06-23

    ej medlem längre
Starka kloka ord!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP