Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimosans coctailvisa

 

Att dricka av den magiska drycken,
är som att få en kyss av magin.
Man ser det som inte finns,
men finns ändå.
Hör det som inte hörs,
men erfars ändå.
Smakar det som är smaklöst,
men prövar ändå.
Känna känslor som inte finns,
men finns ändå.
Förnimma kärlek där kärleken ej märks,
men finns ändå.
Vederfara magiska ting som inte existerar,
men finns ändå.
Att få en kyss av Mimosans magi,
kompletterar livet,
just för att allt finns
i öppna sinnens existens.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP