Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en saga


I mitt inre en ängel


Bunden till jorden
låter jag blicken
fästa vid himmelen

följer molnens färd
och fåglarnas dans
önskar jag var fri

att fälla ut vingarna nu
de skaver så hårt
vid skulderbladens fäste

jag är ju en ängel
ämnad att flyga ikapp
med fjärilarna

leka tafatt med trollsländorna
och svepa ner över svanarna
locka med dem till lek

högt uppe i det blå
istället går jag här
bunden till jorden








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-22 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP