Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kompisar


Hej det är jag, vill livet leka?

Vi föddes samma dag
Vi har varit med varandra sen dess
Min bästis
Mitt liv
Vi delar på allt
Luften
Maten
Lyckan

...Sorgen

Jag sviker aldrig en vän
Aldrig
Enda anledningen

Dör endast genom att döda dig

Livet är min bästa vän
Å jag sviker dig inte
Så svik nu fan inte mig




Fri vers av IQ
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-05-08 11:59



Bookmark and Share


  Cassandra
Väldigt bra :o Kan inte göra annat än att läsa den igen, och igen och igen.
2006-09-23

    Little Sunshine
life can be such a bitch.. sigh

bra flyt i texten, förmedlar budskapet, bra skrivet :)
2006-05-09

  Agnes
Snyggt formulerat. Bra rytm. Finurligt tilltal. Kan bara bli en 5:a! :o)
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ