Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vågar tro

 

 

Om tiden vore annorlunda

 

Om livet innehöll något annat

 

Än ovisshet och plåga dagar och nätter i ända

 

Då kanske jag kunde skratta, sjunga, dansa, jobba, umgås, motionera

 

Ja allt det där som friska människor gör utan att det finns massa ångest

och lidande med

 

Hela tiden.

 

Då skulle jag bli så lycklig, så glad

 

Känna mig ung och livfull.

 

Men drömma kan jag i alla fall och

 

Hoppas

 

Att detta faktiskt kommer att hända så småningom

 

När mörkret lagt sig

 

Oron slocknat

 

Ovissheten klarnat

 

Och livet börjar ta form i positiv mening

 

När jag vågar tro igen, vågar lita på att det går väl.




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-05-08 12:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag återvänder till denna flera ggr...just ovissheten är värst, oavsett vilken sjukdom man har, jag peppar mig själv med att det finns andra som har det värre, MEN jag vet hur svårt svårt det kan vara. Visst kommer det skrattande, dansande soliga dagar, var så säker
2006-05-09

  Eline.P
Du skriver från hjärtat vännen. Din sor går nästan att ta på! Fall inte, bättre tider kommer, jag lovar! jag förstår att det känns avlägset just nu, men man måste ner innan det går att klättra upp. Vi klarar mycket när inget annat val finns. Kramar - Kramar - Kramar
2006-05-09

  prinscess VIP
ge inte upp!!!!!
du kommer att fixa detta
det sista som överger än är hoppet
massor med kramar till dig vännen
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan