Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser

 

 

Jag ser hur du lider


jag ser hur du strider


Jag ser att du kämpar


jag ser att du har det svårt


jag ser att livet för dig nu är hårt

 

jag hör att du gråter


livet plågar dig nu


men jag vet att det har ett slut


att du snart kommer att hitta vägen ut




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan