Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1990 då började DET


Är jag jag




Känner mig overklig

är jag jag eller?

känner mig tom

endast en hjärna som sitter fast på en kropp

Hur ska jag finna en egen identitet

utan att bli rädd för min egen spegelbild?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan