Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det

 

 

Det sticker och skär

det vrider och tär

du går sönder inuti

 

det finns inte längre vi

 

det har för länge sen tagit slut

det vi hade

finns ingenting

fanns ingenting

 

 

allt är slut

 

 

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan