Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 

 

Du är inte ensam

tro aldrig det

Jag står bakom dig

tar emot dig om du faller


jag tar fram min trasa och torkar bort alla dina tårar

 

med vetskap om att

 

det snart kommer att ta slut

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-11 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert...sirligt och sinnligt
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan