Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

 

 

 

 

Jag älskar dig

min kärlek till dig

är STOR och stark

vi befinner oss på våran egen mark

våran kärlek kommer alltid bestå

det kommer alltid att vara vi två




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-02 23:57



Bookmark and Share


  aol
enkel rak sann,
2012-11-02

    ej medlem längre
Enkel och sann i sin enkla sanning
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan