Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

alla dofter

solen som värmer 

himlen ljuvligt blå

mitt i sommaren 

svävar våra själar

när livet brister ut

i den ljuvligaste sång

och låter allt blomma

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-24 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP