Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Junimorgon

Fåglarna spelar för oss
till ackompanjemang
av tåg och fläktmusik

träden breder lövkronorna under oss
solen värmer
skogsduvan kuttrar

sveket och rädslan vilar
ärligheten och kärleken håller hand
livet för oss fortfarande framåt

 

© Eva Langrath 2016




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-25 19:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa livet för oss ju aldrig bakåt. Hoppfulla och somriga ord. Skönt att sveket och rädslan vilar. Då har man kommit långt.
2016-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker text...ljuvlig känsla...
2016-07-02

  KYREUS of Sweden
Mogna insikter
2016-06-26

  catharina.jerbo VIP
vilket fint vardagspoem!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP