Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Christins sång

 

Planterade blommor av samma art,
i olika kulörer.
De slog rot, knoppade och blommade ut.
Plockade den vackraste bukett med
kombinerande färger.
Buketten vissnade
och när sommaren kom åter,
skulle jag sätta samman
ett lika dant knippe.
Märkte då att en av nyanserna saknades.
Upprepade proceduren år efter år,
men den saknade färgtonen var
och förblev borta.
Så plötsligt, som i magi,
fanns den felande länken där igen.
Plockar åter min bukett och ingen
färg saknas längre.
Äntligen är bukettens palett komplett.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-06-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP