Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anornas sång

 

Anar gamla anor.
De som stillar vårt sinne.
Traditioner ur vår historia,
från förfäders klokhet och visdom.
Berättade händelser ur det förflutna,
till gagn för oss om vi vill.
Skildringarna innehåller
lärdomar på djupet
om vi vill och vågar se.
Berättar idag,
det kommande generationer
inte heller ska lära sig.
Fångar en aning.
Mörkret skyddar givaren.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-06-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP