Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggens sång

 

Varifrån får daggen sina pärlor?

I en kaskad kastar jag nattens daggdroppar
upp i luften.

Fångar dem och trär dem på solens strålar
till ett pärlband.
Hänger dem i ett halsband runt min hals.

Gratis förgyller de naturens skönhet.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-26 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP