Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kvävande valet

Jag drömde om iskalla vindar inatt
Fast det är varmt och skönt i min säng

Var det du som la dig som ett vått, grått täcke över mig
Du kväver mig med dina ord och känslor

Eller var det livet som ville tala med mig
Livet som är så märkligt och omtumlande

Som vill ta tag i mig och låta mig välja
Det som jag inte vet förrän mina fötter stannar

Känns som jag är på en ständig resa
Som aldrig tar slut inte ens när jag sitter ner

Men det är ju så jag vill leva

Utan förbindelser
Till den trista vardagen




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-08 15:22



Bookmark and Share


  JMR
Utan förbindelser, jaaa....det skulle vara härligt att bara få flyta omkring.
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn