Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsången

 

Ljummen vind mot kind,
smekande toner från bäcken.

Ängens palett av blomster,
färgar min törstande själ
och dricker av mystikens brygd.

Vallmo så spröd med vimpeln i topp,
lyssnar till vita viskningar
i bedövande tystnad.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-06-27 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP