Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandets sång

 

Vakna, vakna.

Solen syns redan bakom kullen.

Vakna.

Guld i mun, har arla morgonstund.

Vakna för att ta del av rikedomen.

Hjärtat suger åt sig av guldet

som återspeglas i ögonen.

Lysande går vi dagen till mötes.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-06-27 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP