Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans kaskader

 

Lidandevågor ur smärtans hav,
väller fram och skvalpar runt
i mitt sargade hjärta.

Drar sig tillbaka
och skänker en lättnandes sekund.

Återkommer med förnyad styrka
och strör likt havets vatten,
salt i öppna sår.

Kraftiga rullningar.
Nästan som en tsunami.

Väntar på stiltje,
men har den inte i sikte.

Tid.

Det tar tid för livets toner,
att återaktivera energins
harmoni,
ur
Sorgens ebb-  och flodkakafoni.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-27 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP