Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelsången

 

Fågel, fågel i det blå.

Svävar fritt, men farligt.

Ändå lyfter du och ger inte upp.

Likt livet självt som lever i frihet,

men ändå inte.

Den fria viljan lyfter oss,

men i den finns ändå ett måste.

Fågel blå. Hur känner du?

Fri med ett ofrånkomligt krav?

Så landar vi mjukt i sanden,

sökande guldet,

eller kanske inte.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-27 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina tankar om frihet som är så viktig för oss alla!
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP