Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi behöver är att bli sedd i mörkret


kanske jag har kommit i din väg

för att du ska bli helare

från det som gjort dig halv


för mitt söndriga känns mindre ont

när din vänlighet stryker ömt och varmt

över min kalla kind där rosor börjar blomma


solen lyser starkare nu

när du tar min hand

och leder mig ut ur skuggorna










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-28 12:26



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt öm och fint text.
2016-06-28

    ej medlem längre
Mycket fin dikt!

Ge och ta emot, av hjärtat, utan grumlande tankar om tjänster och gentjänster....
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP