Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmens sång

 

I värmens dallrande luftvägg,
möter jag inbäddade tankar
och längtan.

De står, liksom hettan, stilla.

Ingen frigörande, livgivande vind
i sikte, som kan upplösa det bundna däri.

Jag torkar svetten ur pannan
och döljer med handling vad jag
egentligen längtar efter?
Jag ojar mig över hettan,
men vad önskar mitt innersta?

Jag förklär sanningen med klagan
över det påtagliga.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-28 18:18



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"inbäddade tankar", inressant formulering. Om de had varit uttalade här vad hade då hänt med texten?
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP