Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendansen

 

Tittar ut över sjön.

En vattenblänk fångar min blick.

Vad vill den berätta?

Sällar sig till fler och tillsammans
bildar de en hel roman.

Mången blänk i vattnet vittnar om himlens
spegling däri och skönheten i alltet.

Ständigt förunderligt föränderligt, likt livet självt.

Doppar foten i vattnet
och reflexerna förvandlas till ringar
som sprider sig
och budskapet därmed.

Vittnande reflektioner, i ringdans i vattnet!




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-06-28 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP