Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunklets sång

 

Kisar med ögonen i det bländande solljuset.

Ser med förminskad styrka trädens siluetter
och människornas ögon.

Som i en dimma ser jag världen springa förbi.

När solen går ner skingras dimman.

I dunklet skärps synen när inget förblindar.

Varken smycken, villor eller bilar.

Ser trädens bladverk och stolta raka stammar.

Djupets godhet eller svek i människors ögon.

Känner in varje känslonyans till doften av kaprifol.

Åter lägger sig den skyddande dimman i solens ljus.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-06-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP