Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionens sång

 

En illusion visade sig i gestalt av ett liv.
Liv som livnär livet med näring.
Näring i form av ord.
Ord som enbart kan tala sanning.
Sanningen om hur livet kom till
i hela universum.
Människor som hjälper och förstår
varandra, trots olika språk.
Inga krig eftersom de sanna orden
löser konflikterna verbalt.
Folken delar lika på rikedomarna
och ingen hunger som tär finns mer.
Regnet fördelas rättvist
varpå översvämningar
och torka är ett minne blott.
Vuxna misshandlar inte sina barn
varken fysiskt eller psykiskt.
I samförstånd dansar och sjunger man
medan man arbetar.
Tråkigt liv?
Nej, alla Är väl till mods i salig kreativitet.

Var illusionen en chimär?
Orden talar enbart sanning!
Ordet chimär finns, varpå illusionen blir sann
och allt blir möjligt.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 11:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En fin klok inställning.
Om man bara tror det.
Kan man klättra dit.
Stegen finns!
:)



2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP