Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågesången

 

Kommer du?

Vem frågar?

Det är jag säger jag.

Varför frågar du?

Jag vill att du följer med.

Vart då?

Svaret är inte enkelt.

Dit vi alla skall.

Vill jag? Varför? När? Hur?

Jag vill därför att inget annat är möjligt.

Sammanfaller våra vägar?




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-30 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP