Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslofångst

 

Jag fångade en känsla idag. Genom vinden den kom, som någon känt.

Den som känt den, var inte den som bar den.

Så jag släppte iväg den.
Jag fångade en fisk idag. På djupet den sam, men jag fick upp den ändå.

Den var så gammal och sur,

så jag släppte iväg den.

Jag fångade en tanke idag.

Den tanken har aldrig tänkts förut.

Inget är nytt under solen, men den här, har aldrig tänkts till slut.

Så jag släppte iväg den.
Jag fångade en duva idag. Den ville prata och sjunga, men den kunde inte.

Den ville vara fri!

Så jag släppte iväg den.
Jag fångade en vilsenhet idag. Försökte knacka på enheten den vilade i,

men den var vilse och ville så vara.

Så jag släppte iväg den.
Jag försökte fånga ett förlåt idag. Förlåten, fanns där i den inget att ta,

så jag släppte i dess väg,

KÄRLEKEN!




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-30 18:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härligt läkande Visdomsfyllt
Skaldat
:)

2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP