Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord bara ploppade upp. Vet inte vad de betyder och vet inte var de kom ifrån..


mörka tankar & frostbitna kinder




ögon täckta av
avgrundsdjupa tårar

utan varken ljus eller glans
stöpta i det mörkaste mörker

nedsänkt i en dimma, ett vakuum
en ändlös flod av tankar


jag vandrar med frost i håret




Fri vers av Deddis
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-08 17:44



Bookmark and Share


  Geldof
:) instämmer helt, otroligt vackert
2006-05-09

    Jess81
väldigt väldigt vackert skrivet..
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis