Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt ärligt

Jag känner dig
Men jag känner inte igen dig
Vart är du på väg?
Ska du bara lämna allt?

Och kapitulera?

Var det inte du som sa låt dem andra förändras
Jag ska förbli?

Är det verkligen så roligt att leva på klubben?
Dricka sig full varje kväll på krogen?

Det du skulle göra idag
Skjuter du ju bara upp tills imorgon

Försöker se på dig, prata med dig
Men dina ögon är i mobilen
Och dina ord består av klyschor med cigarett rök

Du är oåtkomlig
Bakom en hinna av solglasögon och smink
Fast innerst inne
Känner du inte att du är på väg att försvinna?

Men jag önskar dig all lycka
Med mycket pengar till skönhets grejer och tandblekning
Och jag hoppas du vaknar upp bekymersfri imorgon
Och faktiskt träffar någon

Speciell




Fri vers av Somatisering
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-01 12:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klart en tankeväckande bra text!
2017-09-27

  lillstrumpa
I en ytlig värld har vissa människor inte vett nog att förstå - förstå vad livet är.
När man lärt sig att skala av sig själv, krypa in under skinnet - ja det är då man förstår att livet är kort och att döden står framför dig inom kort.

Tandblekning, smink eller onödigt materia bekommer inte Liemannen

Han skördar oavsett vad man har sått
2016-07-01

  M M Mannheim VIP
Helt ärligt! Hoppas att många läser det.
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering