Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som skett har skett

Jag visste inte vad
Men jag hade det ganska bra
Trots att något saknades

Tills du kom och fucka upp allt

Du var väl annorlunda på något sätt
Alltid så svår
Men endå så lätt

I dina fel fanns alla rätt

Och det vi hade var fett
Jag måste erkänna
Att med dig var jag alltid hungrig
Fast jag var mätt
Och jag saknar det
Så att jag hatar det

Men ta det här på rätt sätt
Tack och fuck off!
Det som skett har skett




Fri vers av Somatisering
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-11 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering