Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn dig inte som hemma

Du är en främling här
Här är du vilse
Utan kontroll
Du blir krossad
Om du vill något mer
Än att spela din roll
Inte för att det spelar någon roll
För det här livet spelas sällan i dur
Oftast i moll




Fri vers av Somatisering
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering