Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara tar och tar

Med mig behöver du inte vara social
Eller hal
Slappna bara av
Kompis jag ser dig
Hur du försöker vara normal
Mitt i en jävla kris
Hur du pendlar mellan skräck och hybris
När du klöser i marken för att klamra dig kvar
För att sen sväva i väg som du druckit av heliga graal
Kompis du gräver din egen grav
När du vaknar upp och inte vet var
Jag kan läsa dina tankar
När du går igenom dina fickor och tänker
Fan inget kvar

Men på alla frågor finns det flera svar
Fast jag lovar dig kompis
Man får inget
Om man bara tar och tar




Fri vers av Somatisering
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering