Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVIKNA LÖFTEN - haiku

En doft av rosor

svävande och löftesrik

försvann i fjärran




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-09 07:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vemodsvacker väldoft
var varning...
2016-07-12

  Lars Hedlin
Smärta
2016-07-11

    ej medlem längre
En underbar haiku som känns lika svävande som rosendoften.
2016-07-09

    ej medlem längre
Svek ger sår i själen.
2016-07-09

  Blomma-Stjärna VIP
snopet -
Bra haiku!
2016-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Bra haiku av något sorgligt...
2016-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Man ser sig omkring och undrar var de blev av!
2016-07-09

  M.Eta
Löften är till för att hållas! Fin liknelse!
2016-07-09

  Rise Little One
Löften kommer löften går...besvikelsen består...så är det i människans liv.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP