Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kämpade för vår kärlek

Jag kunde aldrig. Ha anat. Hur mycket. Mitt möte med dig. Skulle påverka mig. Om jag hade vetat. Hade jag då valt dig. Aldrig. Jag hade sprungit för mitt liv. Mitt liv. Ett tag visste jag inte ens vart det tog vägen. Allt. Allt handlade om dig. Och vad du gjorde med mig. Allt jag tog emot. Blev som en tyngd. Som. Drog ner mig. Mer. Och mer. Ner. I det svarta. Djupet. Du. förstod inget. Levde. I din egen värld. Som inte. Är min värld. Du. Bara såg mig sjunka. Och kunde inte se. Att jag sjönk. Jag kämpade. För vår kärlek. För dig. För mig. Det jag då inte. Ville förstå. Var. Att det aldrig hade funnits. Något vi.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-02 17:30



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Smärtsamt hög igenkänningsgrad ...
Men å andra sidan är ju
förälskelsen stimulans för hjärtat
under samtidig
lokalbedövning av det sunda förnuftet ...
När det går väl är det turligt nog så
men när känslorna ej är besvarade på samma nivå kan det rätt illa gå ...

2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund